TOTUL PENTRU INIMA TA! – Prima editie live interactiva: HIPERTENSIUNEA ARTERIALA

PRIMA EDITIE LIVE INTERACTIVA a campaniei de constientizare a publicului asupra bolilor cardiovasculare, campanie lansata in contextul programului TOTUL PENTRU INIMA TA! a adus in discutie unul dintre cei mai mari factori de risc in producerea bolilor cardiovasculare: HIPERTENSIUNEA ARTERIALA.

Premiera a fost condusa si moderata de Prof. Asoc. Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, Președinte al FRI, Prof. Dr. Dragos Vinereanu, Presedintele SRC si de Dr. Emma Weiss din partea Grupului de Lucru de Hipertensiune al SRC.

HIPERTENSIUNEA ARTERIALA (HTA) ESTE UN FACTOR MAJOR DE RISC PENTRU BOLILE CARDIOVASCULARE SI IN SPECIAL PENTRU ACCIDENTELE VASCULARE CEREBRALE SI INFARCTUL DE MIOCARD !!! APROXIMATIV 46% DINTRE ROMANI AU HTA !!!

HIPERTENSIUNEA ARTERIALA POATE FI INSA USOR PREVENITA SI/SAU TRATATA PRIN MASURI SIMPLE DE STIL DE VIATA SANATOS SI/SAU TRATAMENT MEDICAMENTOS, AFLATE LA INDEMANA ORICUI !

Afla mai multe despre hipertensiunea arteriala de la cea mai de incredere sursa de informatii medicale: Societatea Romana de Cardiologie si Fundatia Romana a Inimii.

(Visited 860 times, 1 visits today)

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.